Skip to content

Klassisk screen

Klassisk Screen er en enklere variant av vår Premium Zip screen solskjerming.

Enkel men robust solskjerming

Klassisk screen er basert på den samme grunnkonstruksjonen men uten glidelås for sikring av duken på sidene. Denne vil ha en glipe langs kanten hvor en kan få solstråling, og den vil blafre mer i vinden.

Den avrundede kassetten og de diskret, men samtidig meget robuste, selvbærende styreskinner for skjult innfesting er omtrent de samme. Også denne bruker en ekstra kraftig og tung bunnlist for å sikre optimal stabilitet i all slags vær.

Alle skinner og profiler er produsert i høyverdig pulverlakkert aluminium som gir lang levetid uten korrosjon.

Duken vi inkluderer som standard er produsert av de mest anerkjente produsentene som leverer duker av høyeste kvalitet. Disse funger optimalt over tid i vårt norske klima. Vi kan også levere rimeligere duker om ønskelig.

Vi anbefaler koksgrå duk da det gir best varmedemping ifht. lysåpning og et visuelt inntrykk som er nær et vindu i sollys. Valg av duk er viktig for å få ønsket resultat av solskjermingen. Lysåpningen i duken er en balanse mellom maksimal demping av varme/innstråling og utsyn. Vår rådgiver hjelper deg å velge basert på dine behov.

Løsningen er spesielt designet for det norske klimaet, men Premium Zip screen løsningen anbefales for værutsatte områder.

Fakta
Bredde:
56 – 400 cm
Kan på spesialbestilling ned til 36 cm
Høyde:
Max 350 cm
Farge:
Profiler leveres i hvit som standard. Grå Ral 7022 og sort er også lagerført. Andre farger kan bestilles.
Garanti:
Duken har 10 års garanti

— fra en av våre forhandlere

eller