Skip to content

Premium zip screen

Vår Premium zip screen er en lekker og robust løsning som gir et behagelig lys og som samtidig stopper solvarmen. Screens er siste nye innen solskjerming.

Diskret, lekker og robust

Fordelen med screens er at de slipper inn et behagelig lys samtidig som de stopper det meste av solvarmen. De gir også sikt ut, og integreres lekkert som en del av både interiøret og fasaden.

Premium Zip har en ekstra kraftig og tung bunnlist for å sikre optimal stabilitet i all slags vær. Alle skinner og profiler er produsert i høyverdig pulverlakkert aluminium som gir lang levetid uten korrosjon. 

Duken vi inkluderer som standard er produsert av de mest anerkjente produsentene som leverer duker av høyeste kvalitet. Disse fungerer optimalt i det norske klimaet over tid. Vi kan også levere rimeligere duker om ønskelig.

Vi anbefaler koksgrå duk da det gir best varmedemping i forhold til lysåpning. I tillegg gir den et fint visuellt inntrykk hvor den nærmest ser ut som et vindu i sollys. Valg av duk er viktig for å få ønsket resultat av solskjermingen. Lysåpningen i duken er en balanse mellom maksimal demping av varme/innstråling og utsyn. Vår rådgiver hjelper deg å velge basert på dine behov.

Vi tør påstå at vår Zip screen er en av markedets beste og mest
holdbare screen løsninger.

Løsningen er spesielt designet for et norsk klima.

Profil
(kassett i topp)
10 x 10 cm
13 x 13 cm
Max bredde:
440 cm
500 cm
Max høyde:
350 cm
500 cm
Min bredde:
56 cm
56 cm
Farge:
Profiler leveres i hvit som standard. Grå Ral 7022 og sort er også lagerført. Andre farger kan bestilles.
Garanti:
Duken har 10 års garanti

600 cm bredde og høyde er mulig, maks areal 25 m². Kan på spesialbestilling leveres ned til 36 cm bredde.

— fra en av våre forhandlere

eller